19Απρίλιος2021

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία Διαμαντίδης Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. με την διακριτική επωνυμία "Energia" δραστηριοποιείται στον εμπορικό αλλά και τον κατασκευαστικό τομέα, σε εγκαταστάσεις Υδραυλικών, Θέρμανσης, Κλιματισμού και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το 1996 δημιουργείται το πρώτο κατάστημα της Εταιρείας, σχηματίζοντας μια αισθητική και δυναμική παρουσία στο χώρο της Θράκης.

Πτυχώνοντας συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού (Ravelli, Lanortica, Atmos) καταφέραμε να προσφέρομε αξιοπιστία προϊόντα υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες λύσεις και άρτιες κατασκευαστικά εγκαταστάσεις, επεκτείνοντας το δίκτυο των Πωλήσεων Πανελλαδικά.

Το επιστημονικό προσωπικό, η εξειδικευμένη τεχνογνωσία πάνω σε καινοτόμες και πρωτοποριακές ενεργειακές εφαρμογές αλλά και η πλήρης υποστήριξη πριν και μετά την εγκατάσταση, είναι μερικά από τα στοιχειά που μας χαρακτηρίζουν.
Σε συνδυασμό με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, έχει κατακτηθεί η εμπιστοσύνη των πελατών.

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε και να σας υποδείξουμε τις καταλληλότερες αλλά και πρωτοποριακές λύσεις για την περίπτωση μας, είτε τηλεφωνικά, είτε με την παρουσία σας στο κατάστημα μας.

ΟΙ Σύγχρονες κατασκευές απαιτούν τεχνογνωσία – πρωτοποριακές λύσεις – υπεύθυνες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις

Youtube

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

lanordica-logo logo-atmos ravelli-logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

home Δημοκρίτου & Αίμου 1 (έναντι ΚΤΕΛ)
Ξάνθη 67100
phone Τηλ: +30 2541066001
Fax: +30 2541084280
 mail info@diamadidis.gr

Diamadidis - energia © All rights reserved
Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutionssoftweb logo

Like us on Facebook
See us on Youtube