19Ιούνιος2021

Τοποθέτηση Εναλλάκτη νερού σε απλό τζάκι

Η συσκευή νερού μποiλερ η εναλάκτηs τοποθετείται μέσα στο υπάρχον τζάκι από μαντέμι η κτιστό με πυρότουβλο. κατασκευάζουμε διάφορα σχέδια και μεγέθη στιλ διαστάσειs του τζακιού σαs κατά παραγγελία. Η τοποθέτηση γίνεται αυθημερόν χωρίs να χαλάσουμε το τζάκι σαs ,χωρίs καθόλου μερεμέτια.

Η συσκευή τύπου ΚΟΜΠΑΚΤ (κόμπακτ) τοποθετείται και στα τζάκια που έχουν πόρτα. Η πόρτα που κατασκευάζουμε για το υπάρχον τζάκι είναι ανοιγόμενη, με κρύσταλλο 4 χιλ. αλεξίπυρο αντοχηs 850βαθ.

Επίσηs τοποθετούμε -έξτρα- ηλεκτρονικό πίνακα διαχείρησηs νερού, με πολλέs και πολύ σημαντικέs λειτουργείεs, π.χ. θερμόμετρο, λειτουργείεs για τρίοδη βάνα, μηχανισμό ρύθμισηs θερμοκρασίαs του νερού στο τζάκι, για αυτόματη ρύθμιση κάυσηs των ξύλων, για ενεργοποίηση σκούπαs για εξωτερικό καθαρισμό τηs στάχτηs, κλπ.

Σαs παραδίδουμε ολοκληρωμένη την εργασία, συνδέονταs το τζάκι με την υδραυλική εγκατάσταση. Η σύνδεση με την εγκατάσταση θέρμανσηs μπορεί να γίνει με διάφορουs τρόπουs, περισσότερεs πληροφορίεs στην συνάντηση μαs στον χώρο μαs η στον χώρο σαs

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

lanordica-logo logo-atmos ravelli-logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

home Δημοκρίτου & Αίμου 1 (έναντι ΚΤΕΛ)
Ξάνθη 67100
phone Τηλ: +30 2541066001
Fax: +30 2541084280
 mail info@diamadidis.gr

Diamadidis - energia © All rights reserved
Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutionssoftweb logo

Like us on Facebook
See us on Youtube